Vyzkoušejte líné rolky z mletého masa a hlávkového zelí. Chutnají fantasticky a trumfnou i klasiku ze zelí!

Sdílejte

Tento recept je vážně fantastický. Pokud nevíte co uvařit k obědu a hledáte nějaký rychlý recept, tak tento je přímo pro Vás. Příprava je velice jednoduchá. Neváhejte a připravte si jej ještě dnes. Chuť těchto rolek je opravdu vynikající a všichni Vás budou zpovídat o tom, jak jste něco tak fantastického dokázali připravit. Tak jdeme na to!


Co potřebujeme:

  • Mleté maso – 250 gramů
  • hlávkové zelí – 250 gramů
  • půl sklenice rýže
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 3 stroužky česneku
  • sůl a pepř
  • 1 vejce

Jak postupovat:

1) Nejdříve si hlávkové zelí nakrájíme nadrobno a spaříme vroucí vodou, rýži uvaříme do poloměkka, cibuli a mrkev osmažíme, česnek nadrtíme.

2) Dále smícháme všechny ingredience, přidáme syrové vejce, sůl, pepř, koření a mleté maso.

3) Z vzniklé směsi tvoříme rolky a obalujeme je v mouce.

4) Obalené rolky položíme na vymazaný plech, polijeme omáčkou a při 170 stupních Celsia zapékáme po dobu 30 minut.

Příprava omáčky:

  • 1 polévková lžička rajčatového protlaku
  • 2 polévkové lžíce smetany na vaření
  • 1 sklenice vody
  • sůl a pepř

5) Přejeme Vám dobrou chuť.

Sdílejte tenhle fantastický recept na líné rolky z mletého masa i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!

 

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.