Fantastické zapečené kuřecí prsa v bramboráku se smetanovým dresinkem a letní zeleninou!

Sdílejte

Bramboráky jsou pro mnoho z nás jedno z těch nejtypičtějších českých jídel, které se často pojí k letnímu období. Jestliže máte tyto smažené bramborové pochoutky rádi, jistě si je doma připravujete často.

Vyzkoušejte bramboráky zkombinovat s kuřecím masem, zeleninou a lahodným osvěžujícím dresinkem. Recept je velmi jednoduchý a rychlý. Jistě si ho zamilujete a pochutnáte!


Co potřebujeme:

  • Bramboráky
  • 1 kg strouhaných brambor
  • 2 vejce
  • Sůl, pepř, česnek, mouka
  • Kuřecí prsa

Dresink

  • 500 g zakysané smetany
  • Sůl, pepř, česnek

Náplň

  • Zelenina podle chuti (rajčata, paprika, okurky, fialová cibule, ledový salát)

Jak postupovat:

1) Nejdříve smíchejte brambory s vejci a dochuťte kořením, smažte bramboráky v oleji.

2) Kuřecí prsa nakrájejte na nudličky, okořeňte a orestujte.

3) Dále smíchejte zakysanou smetanu s kořením a nakrájejte zeleninu.

4) Nakonec pomažte bramboráky dresinkem a naplňte je kuřecím masem a zeleninou.

5) Přejeme Vám dobrou chuť

Sdílejte tenhle recept na zapečené kuřecí prsa v bramboráku se smetanovým dresinkem a letní zeleninou i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!

zdroj: mindenegyben.com

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.