Lepší knedlíky ze staršího pečiva a slaniny jste určitě nikdy nejedli! Stačí, když je uvaříte takto..

Sdílejte

Patříte mezi milovníky knedlíků? Vyzkoušejte dnešní recept na fantastické knedlíky ze staršího pečiva a slaniny. Pokud vyměníte obyčejnou osolenou vodu za nedělní polívčičku, zabijete dvě mouchy jednou ranou.




Knedlíky můžete zužitkovat hned, nebo zamrazit na později.

Co potřebujeme:

  • 500 g staršího pečiva nakrájeného na malé kostičky
  • 2 vejce
  • 3 ks cibule
  • petrželku nakrájenou nadrobno
  • 5 plátků slaniny nakrájené nadrobno
  • sůl a pepř podle chuti
  • mléko na zalití pečiva
  • špetku muškátového oříšku
  • olej





postup přípravy naleznete na druhé stránce=>

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.